Sandwich Aromat de Toamna

Heeeey,

Ce surpriza sa ne revedem, nu?
Credeati ca am disparut de pe fata Pamantului?

Ei bine, nu, decat pentru o perioada scurta in care Alex a lucrat de luni pana luni, de dimineata pana seara si din pacate nu am mai avut timp deloooc sa facem mancare pentru blog, asa ca va rugam sa ne iertati!

Sambata dimineata in sfarsit a avut o zi libera, asa ca dis de dimineata ne-am dus la piata.

Ador forfota aia de la tarabe, mirosul de fructe si legume proaspete, plus coloritul lor spectaculos.

Ne-am dus fara listuta, asa ca am cumparat tot ce ne-a facut cu ochiul: dovleac portocaliu de te dureau ochii, sfecla, prune uscate, nuci, branza, struguri, spanac de toamna, praz, rosii, dovlecei etc.

Am facut din ele 3 retete, dar astazi o sa o prezint pe prima, care este si cea mai usoara dintre ele.

Este vorba de un sandwich extraordinar de parfumat si gustos cu legume de toamna care se face foarte simplu:

Iei cateva felii de paine misto cu seminte, le prajesti si pe deasupra pui:

  1. Branza de capra ( noi am folosit Sainte Maure de la Mega Image). Este extraordinar de buna si se topeste pe feliile calde de paine.
  2. Dovleac copt taiat cubulete. Delicios!
  3. Prune uscate. Minunate!
  4. Sfecla marinata. (tai sfecla cruda felii foarte subtiri, folosind ustensila aia de curatat cartofi, stiti voi care, apoi o tii un pic in zeama de lamaie, sare si ulei de masline).
  5. Miez de nuca.

Asta e tot.

1 2 3 5 6 7 8 10 11 12 13

O sa va placa la nebunie, promit!

Este curcubeu de toamna auriu, pe cerul gurii!

Explozie de gusturi si arome.

Cam atat pentru azi.

Multumim pentru atentie si ne vedem foaaarte curand cu o reteta la fel de simpla si misto!

Imbratisari calduroase,

Sinzi si Alex.

 

creative wordpress theme

Comments (4)

  • Imi plouaaaaa in gura!!! Am o tornada!

    Reply
    • Ahahahahahahhahahahahaha :))))))

      Reply
  • […] aratam a3a reteta de sezon care contine dovleac, asa cum v-am promis. Pe celelalte doua le cititi AICI si […]

    Reply
  • Vai cat de bine arata si ce combinatie interesanta!

    Reply

Write a comment